Wat doet een slagerij in Hilversum?

      No Comments on Wat doet een slagerij in Hilversum?

Slagerij Hilversum

Een voorbeeld van een slagerij in Hilversum is V.O.F. Slagerij N. van Zadelhof. Een slagerij als deze is gespecialiseerd in het verkopen van vlees en vleeswaren. Denk hierbij aan vlees van verschillende dieren als varken, rund, kalf en lam. Andere vleeswaren zoals gevogelt, denk aan kip en eend, worden door een poelier verkocht. Een slager verkoopt alleen vlees van eerdergenoemde dieren. Producten van een slagerij in Hilversum worden vaak aangeleverd door het slachthuis. Vervolgens worden de producten in de slagerij verwerkt en tot slot worden deze in de winkel verkocht. Slagerij N. van Zadelhof is een Keurslager die al meerdere jaren ervaring heeft. Deze ervaring proef je dan ook zeker terug in de producten.

 

Wat verkoopt een slager in Hilversum?

Een van de meestverkochte vleeswaren bij de slager zijn afkomstig van de rund. Voor een goed stuk biefstuk kan je vaak niet in de supermarkt terecht, maar zul je toch echt bij een slagerij moeten zijn. Vooral de haas- en kogelbiefstuk zijn twee liefhebbers van klanten. Daarnaast vliegen ook de bieflappen, sucadelappen en rosbief over de toonbank. Een ander soort vlees dat Zadelhof verkoopt is afkomstig van het varken. Denk hierbij aan varkenshaas, filetlapjes en speklappen. Slagerij N. Van Zadelhof koopt alleen varkensvlees met een Milieukeur in. Dit houdt in dat de varkens een goed leven hebben gehad. Ook voor feesten en partijen kan je bij de slagerij in Hilversum terecht. Zo zijn er voor de zomermaanden barbecuepakketten beschikbaar. Deze pakketten kan je aanpassen naar jouw wensen. Het meest populaire pakket bevat onder andere kipsaté spiesjes en een runder hamburger. Het luxe pakket biedt entrecote aan en gambaspiesjes. Voor de echte bourgondiër worden er spareribs en biefstukspiesjes beschikbaar gesteld.

 

Vlees kopen bij slagerij Hilversum

V.O.F. Slagerij N. van Zadelhof is een van de beste slagerijen van Hilversum. Breng een bezoekje in de winkel en laat je verrassen door het uitgebreide aanbod dat de Keurslager aan te bieden heeft. Het assortiment is veelzijdig en heeft voor elk wat wils. Wanneer je grote pakketten zoals een van de barbecuepakketten wil bestellen is het aan te raden dit van tevoren aan te geven. Zo kunnen de medewerkers van Zadelhof ervoor zorgen dat alles op tijd klaar staat. Voor kleine boodschappen kan je altijd in de winkel terecht. Heb je toch nog vragen over de mogelijkheden van jouw feestje? Vraag het in de winkel of neem contact op via de website. Zowel telefonisch als per mail zullen de medewerkers van de slagerij in Hilversum dan zo goed mogelijk hun best doen om jouw vraag te beantwoorden. Twijfel niet langer en laat je verrassen door deze slagerij in Hilversum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *