Stalen kozijnen en deuren gemaakt van Jansen profielen 

Jansen profiel

Voor bedrijven, zorginstellingen, appartementencomplexen, etc. kan het belangrijk zijn dat de kozijnen in het gebouw brandwerend en brandvertragend zijn. Door te kiezen voor brandvertragende kozijnen ben je verzekerd van een extra stukje veiligheid. Wanneer er brand uit breekt in een appartementencomplex bijvoorbeeld, is het van belang dat bewoners de mogelijkheid hebben om naar buiten te gaan door middel van een vluchtroute. Omdat er in een appartementencomplex vaak veel bewoners wonen kan het ontruimen van zo een complex soms wel enige tijd in beslag nemen. Om deze reden is het van belang dat er bij de bouw van een appartementencomplex, zorginstelling, etc. gekozen wordt voor brandvertragende deuren en kozijnen. Het is belangrijk dat de deuren en kozijnen gemaakt worden met behulp van speciale profielen. Je kunt hierbij denken aan het Jansen profiel.

Wat zijn Jansen profielen?

Jansen profielen zijn profielen die gebruikt worden bij het maken van diverse constructies. Hierbij kun je denken aan deuren, kozijnen, loftschachten, etc. Jansen profielen hebben een brandvertragende en brandwerende werking. Naast dat Jansen profielen brandwerend en brandvertragend zijn, zijn ze ook inbraak werend. Door te kiezen voor een Jansen profiel ben je verzekerd van een extra stukje veiligheid wat voor mensen een belangrijk uitgangspunt is. Jansen profielen zijn gemaakt van staal. Buiten het feit dat deze profielen zorgen voor een extra stuk veiligheid, geeft een kozijn wat gemaakt is van Jansen profielen ook een moderne uitstraling.

Kies voor stalen kozijnen en deuren

Een bedrijfspand of appartementencomplex wat voorzien is van stalen deuren en kozijnen geeft een moderne uitstraling. Buiten het feit dat Jansen profielen zorgen voor een extra stuk veiligheid en een moderne uitstraling, zijn deze ook onderhoudsarm. Dit in tegenstelling tot houten kozijnen bijvoorbeeld. Stalen kozijnen en deuren zijn de trend van nu en gaan jaren lang mee. Ze zorgen voor een moderne en stoere uitstraling. Door bij een verbouwing of nieuwbouw gebruik te maken van stalen kozijnen en deuren, hoef je jarenlang geen onderhoud aan deze deuren en kozijnen te plegen. Jansen profielen zijn zowel geïsoleerd als niet geïsoleerd verkrijgbaar. Deze profielen zijn dus voor zowel binnenshuis als buitenshuis geschikt. Wanneer je kiest voor een renovatie project waarbij je de kozijnen en deuren moet gaan vervangen zijn kozijnen en deuren gemaakt van Jansen profielen een goede uitkomst. De profielen zijn relatief dun, dus de kozijnen en deuren kunnen eenvoudig geplaatst worden op de plaats waar de oude deuren en kozijnen zaten. Dit zonder dat je relatief veel aanpassingen aan bijvoorbeeld de geven hoeft uit te voeren. Wanneer je kiest voor geïsoleerde Jansen profielen zal je hier in de dikte van het kozijn niets van merken. Dit omdat de isolatie aan de binnenkant van het profiel verwerkt zit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *