Muurschilderij in je kamer

      No Comments on Muurschilderij in je kamer

Muurschilderij in je kamer

Als je op zoekt bent naar een muurschilderij in je kamer, dan is graffiti een mooie manier om je kamer aan te kleden. Met graffiti kun je een statement maken, maar het kan ook een rustig en sierlijke schilderij worden. Met de graffiti stijl is namelijk veel mogelijk. Naast teksten kunnen ook schilderijen en tekeningen gemaakt worden. Graffiti wordt zowel buiten de woning gebruik als in de woonkamer, keuken, gang, slaapkamer en ook vaak in een kinderkamer. 

Verschillende soorten muurschildering voor in je kamer

Een muurschildering met graffiti kan dus in een stoere stijl maar ook heel sierlijk. Dit is helemaal afhankelijk van je wensen en de stijl die je aan wilt houden. In een strak interieur is een ander soort graffitistijl passend als in een kleurrijk interieur. Het leuke aan graffiti is dat het persoonlijk gemaakt kan worden. Je kunt bijvoorbeeld een bepaalde tekst kiezen en een aantal kleuren die je in ieder geval in het graffiti muurschildering verwerkt wilt hebben. De artiest kan dan een passend ontwerp maken. Je kunt ook een aantal ideeën aandragen en het ontwerp helemaal vrij laten. Je kunt bijvoorbeeld op internet opzoeken welke stijlen je aanspreken en welke kleuren. De artiest kan dan naar aanleiding van je ideeën en het interieur een passend kunstwerk maken. Het leuke van een graffiti kunstwerk dat aangepast wordt aan jouw wensen en interieur, is dat het werkelijk uniek is. Het ontwerp in jouw woning is de enige, geen graffiti kunstwerk is gelijk. Je kunt zelf graffiti naast de muren ook op keukenkastjes laten zetten of andere plekken in huis. 

Muurschildering in de kinderkamer

Naast graffiti voor in de woonkamer, gang en slaapkamer zijn er nog meer mogelijkheden. Graffiti zie je ook steeds meer terug in kinderkamers. Je kunt hier hele leuke kleurrijke ontwerpen voor kiezen. Niet alleen teksten en abstracte tekeningen maar ook kinderfiguren. Dora the explorer, Nijntje of Thomas de trein is met graffiti mooi na te schilderen. Een sportieve kamer is ook heel leuk aan te kleden met graffiti. Stoere tekeningen met sportattributen en toffe kleuren staan heel goed. Een schattig muur is leuk te maken door unicorn graffiti tekeningen te maken. Denk aan een regenboog met een unicorn en leuke sterretjes en hartjes daar omheen. Als je graffiti wel wat druk vindt, dan zou je in een stook kunnen werken. De rest van de muren laat je dan relatief rustig en een deel van de muur laat je aftapen. Binnen die baan kan dan een mooi graffitischilderij worden gemaakt. Eigenlijk alles is dus mogelijk. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *