Wat kun je allemaal met belettering?

      No Comments on Wat kun je allemaal met belettering?

Belettering

Als je een eigen bedrijf hebt zal de term belettering je wel iets zeggen. Het omvat namelijk diverse vormen van marketing, waarbij je gebruik maakt van relatief groot printwerk, bijvoorbeeld op auto’s, gevels of banners. Deze manier van marketing voeren heeft vaak een grote impact doordat het heel erg opvalt. Als je bijvoorbeeld een bedrijf hebt waarmee je diensten aanbiedt in jouw omgeving, en je rijdt rond in een auto met daarop mooie logo belettering en daar onder jouw website, zal iedereen die jouw auto ziet rijden ermee in aanraking komen. Wat voor bedrijf je ook hebt maakt in principe niks uit. Mensen onthouden namelijk onbewust de naam van je bedrijf en hetgeen je doet. Wanneer ze dan zo iemand als jij nodig blijken te hebben zal jouw naam in hun geheugen omhoog komen en zo kun je dus heel gemakkelijk aan nieuwe klanten komen, zonder dat je er op actieve wijze iets voor hoeft te doen. Niet voor niets laten zoveel bedrijven hun auto bedrukken met hun logo of een reclametekst voor wat ze voor een klant kunnen betekenen. Het is echter niet iets wat je gemakkelijk zelf kunt doen.

Belettering uitbesteden aan een reclamebureau

Als jij ook gebruik wilt maken van een custom bedrukking op jouw auto, vrachtwagen of gevel dan kun je daarvoor het beste contact opnemen met een goed reclamebureau dat gespecialiseerd is in belettering. Het vereist namelijk de juiste printtechnieken en een grafisch vormgever om die custom bedrukking voor jou te realiseren. Bovendien wil je natuurlijk ook dat de print jaren meegaat, en dus zul je deze alleen van de beste materialen willen hebben. Zeker met auto belettering is het heel belangrijk dat het gedrukt wordt op een zeer kleurvast materiaal. Je wilt namelijk niet dat je al na een aantal maanden rondrijden een vale kleur hebt op je auto, toch? De kleur moet heel lang mooi blijven, want dat is nu eenmaal de kleur van je logo. Ga dus vooral niet zelf aan de slag met het creëren van een bedrukking op je auto, maar laat dit klusje over aan een professional die er verstand van heeft.

Custom bestickering voor hele wagenparken

of het nu een kleine personenauto is die je wilt gebruiken als bedrijfsauto, of je hebt een compleet wagenpark inclusief busjes en vrachtwagens, bij de meeste reclamebureaus kun je deze allemaal laten bestickeren. Hoe meer voertuigen het zijn, hoe goedkoper het natuurlijk wordt, want de print hoeft natuurlijk maar één keer te worden ontworpen. Het fijne aan het laten bedrukken van je complete, zakelijke wagenpark is dat alle auto’s dezelfde boodschap uitdragen en je dus overal waar ze rijden reclame maakt. Mensen raken zo vertrouwd met jouw merk, en zullen sneller aan jou denken wanneer ze een dienst of product nodig hebben die jij aanbiedt. Het custom laten bestickeren van jouw bedrijfsauto’s is de investering dus meer dan waard!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *