Wat zijn mijn opties voor sportmassage in Den Haag?

Sportmassage Den Haag

Als je in de buurt van Den Haag woont en je bent op zoek naar een fijne praktijk voor sportmassage, dan hoef je daarvoor niet perse aan te kloppen bij een praktijk voor fysiotherapie. Er zit namelijk ook een praktijk voor Chinese geneeskunde, waar je ook terecht kunt voor sportmassage in Den Haag. Daar kijken ze veel verder dan jouw klacht, omdat de Chinese geneeskunde het lichaam als één geheel ziet. Denk maar eens aan acupunctuur. Deze behandelingen richten zich op het herstellen van de doorstroming van energie door je meridianen. Het is heel belangrijk dat deze overal goed stroomt, omdat dat ervoor zorgt dat al jouw weefsels en organen de juiste hoeveelheid energie en informatie krijgen. Deze praktijk voor sportmassage in Den Haag neemt deze manier van behandelen heel serieus. Ook bij sportblessures is het namelijk vaak zo dat het probleem verder doorwerkt dan alleen op de plek waar je pijn hebt. Door ook het gebied eromheen te masseren en te zorgen dat de energie in je meridianen goed stroomt kun je veel meer verlichting ervaren en bovendien sneller van je klachten af zijn.

Sportmassage in Den Haag met acupunctuur

Als je last hebt van chronische pijnklachten die steeds verergeren als je gaat sporten zou je eens bij deze praktijk voor Chinese geneeskunde in Den Haag kunnen aankloppen. Daar kun je namelijk terecht voor sportmassage in Den Haag, maar dan met een holistisch tintje. De acupuncturist/masseur behandelt bij chronische pijnklachten namelijk niet slechts de plek waar het pijn doet, maar zoekt ook naar andere plekken in het lichaam waar de energie niet goed doorstroomt. De combinatie van een sportmassage in Den Haag met het plaatsen van wat acupunctuurnaaldjes op specifieke punten heeft al veel mensen van hun chronische pijnklachten afgeholpen. En als je denkt dat die naaldjes pijn doen heb je het mis. Ze zijn namelijk zó dun dat je ze amper kunt voelen!

Chinese geneeskunde in Den Haag

Natuurlijk is die ontspannende sportmassage in Den haag nog slechts één van de behandelingen die ze aanbieden bij deze praktijk voor Chinese geneeskunde. Ze bieden je ook behandelingen acupunctuur en kunnen je zelfs met kruiden helpen genezen. Chinese geneeswijze betreft een veel puurdere en natuurlijke manier van helen, echt van binnenuit. Het lichaam terug in balans brengen is daarbij heel belangrijk, in plaats van het bestrijden van symptomen, zoals we in de Westerse geneeswijze gewend zijn te doen. Als je lichaam namelijk in balans is kan het vaak verrassend snel zichzelf herstellen en pijnvrij blijven. Als je dus chronische pijnklachten ervaart en je woont in de buurt van Den Haag dan doe je er goed aan eens aan te kloppen bij deze praktijk voor Chinese geneeskunde. Grote kans dat zij iets voor je kunnen betekenen wat Westerse artsen niet voor elkaar kregen. Wat dat betreft is de Chinese geneeskunst gelukkig steeds meer ingeburgerd, niet voor niets zweren zoveel mensen erbij en wordt deze praktijk steeds populairder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *